Inloggen in de OpenSimulator Kerk

Inloggen in de OpenSimulator Kerk

Open Simulator Kerk is ONLINE (17 januari 2012)

* Tijdelijk offline ivm overbelasting (2 april 2012)

Grid: OSgrid.org –¬† Locatie: “Dragon Isles”

Beschrijving: Dragon Isles is een verzameling eilandjes wat vanuit de lucht eruit ziet als een draak logo. De kerk kan je niet missen, het is een enorme stenen tempel. Als je hebt weten in te loggen stuur ons even een mailtje ūüôā

V: Wat is opensimulator

A: Opensimulator is de opensource variant van Second Life. Aanmelden voor een gratis account kan dan via het Open Source Simulator Netwerk OSGrid.org.- Je hebt een open source viewer nodig om in te loggen, gebruik hiervoor bijvoorbeeld Imprudence, deze is hier te downloaden

http://www.osgrid.org/index.php/downloads (je hebt de viewer nodig helemaal naar beneden scrollen op de download pagina)

De Server van de simulator heet:

Eerst aanmelden op het OSgrid Netwerk

Locatie “Dragon Isles”

Normaal zou een hele regio op Second Life 400Euro kosten de maand, via OSGrid.org betalen we in theorie¬†alleen voor¬†de kosten¬†van¬†een eigen¬†server en dat ligt een stuk lager en kunnen we meerdere regio’s hosten.

Infrastructuur

De rest van de infrastructuur is van de OS Grid Foundation. De server zal worden beheerd door Anonymous #1 en was een tijdelijke donatie in natura van Anonymous #13 en moet eigenlijk ivm de overbelasting verhuisd worden naar een zwaardere machine.

Wij zoeken zwaardere servers om deze sims te kunnen draaien Stichting Humanity4all heeft al laten weten dat ze best wel donaties willen innen om dit voor ons in te huren. Maar eventueel iemand die een krachtige VPS te veel heeft met 1.5GB ram en 1TB verkeer is ook welkom.