Shabbat Shalom!

Shabbat Shalom!

Wij Kopimisten zien per definitie ieder mens als broeder, maakt niet uit of ze Christen, Moslim, Hindu, Boedhist, Joods, Wiccan of Pagan zijn.

Het is naar aanleiding van een opmerkelijke uitspraak inzake de Nederlandse Ausweispflicht (ID-plicht) tegen een Joodse burger (bron: telegraaf.nl) dat wij het volgende wensen te delen.

Dit geval doet ons als Kopimisten even stil staan dat wij deze persoon vriendelijk willen bedanken om in het Nieuwe Wilders Rijk deze moed te tonen om nog vrij voor zijn geloof uit te komen.

Het schept moed zodat wij dit ook kunnen doen in de toekomst.

Kopimisten dragen vaak namelijk alleen een ID-kaart bij zich op momenten waarvoor men verwacht deze nodig te hebben zoals een bezoek naar de bank of gemeentehuis. Daarvoor zijn deze normaal nutteloze informatiedragers in principe ook bedoeld. Ze zijn niet bedoeld om altijd bij je te dragen omdat ze op andere momenten nuteloos zijn.

Een visitekaartje daarintegen is wel weer toegestaan, want die kan je vrij uitdelen.

Het dragen van nutteloze informatiedragers  op momenten dat je bezig bent om informatie te delen en te kopieren worden beschouwd als een ondragelijke geestelijke last en dit kan het vrije verspreiden van informatie door de Kopimist onder druk zetten.

Nutteloze informatie dragers zijn kaarten of papieren waarop geheime privacy gevoelige informatie staan die in principe niet gedeeld kunnen worden met de wereld:

  • Combinatie van je Naam, geboortedatum, BSN nummer en pasfoto
  • Bewijs met je Nationaliteit, geboorteplaats of geloofsovertuiging.
  • Biometrische scan van je pasfoto
  • Biometrische scan van je vingerafdrukken
  • Een RF-ID chip met de een van de bovenstaande gegevens

Wanneer is een zuivere Kopimist bezig met het kopieren en delen van informatie?

  • Op ieder moment dat jij je voegt aan het “sociale verkeer”  dit kan zijn op straat, werk in de bioscoop, achter je pc op het Internet enz.

Wanneer ben je als Kopimist niet bezig met het kopieren en delen van informatie?

  • Op ieder moment dat jij niet mee participeert aan het “sociale verkeer”. Dit kan zijn tijdens je slaap of als je ernstig onder invloed bent van drugs of alcohol en niet meer weet welke dag het is, wie je bent en waar je bent.

Om te laten zien dat gelovigen in dit geval Joden normale mensen zijn en geen demonen, dom of zonder creativiteit, laten wij dit liedje zien gemaakt door jongeren.

In dank voor de Joodse held die tegen het Nederlandse Ausweispflicht (Donner 2005) in ging.

Shabbat Shalom!


#COPYME *Lucifer http://youtu.be/tU8RIvCZsdc

Did you like this? Share it:

2 comments for “Shabbat Shalom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.