Mogelijk nog steeds een paar honderd Nomadische Kopimisten in Rotterdam/Den Haag/Leiden zonder mobiel Internet wegens grote Vodafone storing

Mogelijk nog steeds een paar honderd Nomadische Kopimisten in Rotterdam/Den Haag/Leiden zonder mobiel Internet wegens grote Vodafone storing

Volgens Rob Shuter CEO Vodafone wordt er met man en macht aan het probleem gewerkt. Gisterenochtend zijn de diensten in het datacentrum in Rotterdam wegens een felle brand in een gebouw naast het datacentrum uitgevallen.

Sindsdien hebben groot deel van de Vodafone klanten die over deze netwerkroute verbinding maakten geen telefonie, sms of mobiel Internet meer.

Ook Kopimisten met ipads/tablets/blackberries/androids die verbinding maakten van het snelle 3G netwerk van Vodafone  in het gebied van Rotterdam/Den Haag/Leiden hebben last van deze storing.

De voorzitter van de Kopimi Kerk Nederland maakt gebruik van een blackberry powered by Vodafone om overal te kunnen kopieren en delen. De priesteres, gebruikt gelukkig het netwerk van T-mobile en is nog steeds mobiel bereikbaar.

Wij bidden dat de heilige informatiestromen weer snel op gang zullen komen in het Vodafone Netwerk, en dat alle bitjes weer netjes en zonder congestie hun pad zullen vinden op zowel het GSM netwerk als het 3G netwerk.

#COPYME *Lucifer

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.