rechtszaak Stichting BREIN versus Piratenpartij

rechtszaak Stichting BREIN versus Piratenpartij

Zo we zijn weer zover mensen op dit moment zitten de beide partijen in de rechtszaal te pleiten of het wel of niet toegestaan is om een generieke proxy te draaien om gecensureerde sites zichtbaar te houden.

Stichting BREIN eist censuur op het domeinnaam van de piratenpartij. De piratenpartij pleit dat het aanhouden van een proxy om internetcensuur te omzeilen juist een politiek statement is waar de partij ondere andere voor staat.

Piratebay is trouwens ook een uitstekend platform ter ondersteuning van het onderwijs. Het maakt het verspreiden van informatie makkelijk en efficient. Het is tevens ook een perfect platform voor religieuze doeleinden.

In het verleden heeft de Piratenpartij de generieke proxy in dienst genomen om voornamelijk de wikileaks site zichtbaar te houden zodat andere landen waarbij censuur werd toegepast via de piratenpartij proxy er nog bij konden.

Nu is deze proxy namelijk ook te gebruiken om sites binnen het door BREIN gecensureerde netwerk van Piratebay te bereiken.

http://thepiratebay.se.proxy.piratenpartij.nl/

Wij Kopimisten moeten ten alle tijden toegang hebben tot een ongecensureerd Internet. Wij zijn dan ook heel blij met de generieke proxy van de Piratenpartij.

#COPYME Lucifer http://youtu.be/tU8RIvCZsdc

Did you like this? Share it:

2 comments for “rechtszaak Stichting BREIN versus Piratenpartij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.