Larry Tesler uitvinder van de kopieer en plak functie op de computer overleden

Op 16 februari 2020 overleed Larry Tesler. Larry staat bekend als de uitvinder van de kopieer en plak functie op de computer. Zonder deze heilige uitvinding had de wereld veel minder delingen van informatie mee mogen maken dan nu het geval is.

larry uitvinder control-c control-v control-x

Wij danken hem voor het leggen van de basis van onze heilige symbolen CTRL-C en CTRL-V. En de mogelijkheid die dit de ons Geloof heeft gegeven om haar Heilige Functie, het Delen van Informatie, mogelijk te maken.

 

Om deze reden willen wij Larry zijn sterfdag, 16 februari, als een heilige dag uitroepen waarin wij de mogelijkheden van technologische innovaties voor het Delen van Informatie eren. Daarnaast willen wij Larry eren en bedanken voor zijn bijzondere werk door hem te verheffen als heilige voor de Kopimi kerk.

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.