BREIN past op eigen houtje vonnis aan – censuur4all

BREIN past op eigen houtje vonnis aan – censuur4all

Beste Kopimisten het is weer zover, censuur stichting BREIN verklaart de oorlog aan het woordje “yeah” het IP 194.71.107.19 http://194.71.107.19/ is door stichting BREIN op de censuur lijst toegevoegd zonder dat er een rechter erover heeft moeten besluiten. Dit terwijl het enige wat op de site te lezen valt is het woordje “yeah”

Internetcensuur stichting verbied het woord yeah

Vanaf vandaag is het oficieel besloten door Internetcensuur stichting BREIN dat het woordje “yeah” in Nederland verboden is te plaatsen op een website.

Iedere Website over de hele wereld moeten dus op straffe van onbereikbaar worden in Nederland alle pagina’s waarop het woordje “yeah” voorkomt vervangen voor “y3ah” of om helemaal veilig te zijn voor Internetcensuur Stichting BREIN door “████████”

Het is helaas niet anders ons land is overspoeld met een overheid wat niet opkomt voor onze rechten en alleen handelen voor de minderheid die geld moeten verdienen.

Uw vrijheden mede Kopimisten is verkocht door Politiek Den Haag aan grote bedrijven zoals MGM Studios, Warner Brothers, Disney, Time Warner e.a. belanghebbenden die klant zijn van Internetcensuur Stichting BREIN.

Dus beste mede kopimisten gelieve dit hier niet bij te laten, laat het Internet niet verder censureren. Als meer woorden worden gefiltert door Tim Kuik en consorten dan blijft er op den duur niets over van het vrije Internet.

Yeah yeah yeah ! Niets aan de hand toch, daarvoor hebben we instanties, het is een doodzonde dat mensen niet meer durven op te komen voor hun rechten.

Laat het hier niet bij zitten bekeer je tot de enige levens filosofie wat staat voor echte informatie vrijheid. Informatie is heilig! Kopimi.

  • Want Samen Staan We Sterk Niet te Breken Als Gesteente!

#COPYME *Lucifer http://youtu.be/tU8RIvCZsdc

Bron: https://blog.xs4all.nl/2012/01/23/persbericht-brein-xs4all-ziggo-brein-past-op-eigen-houtje-vonnis-aan/#comment-117301

Ons commentaar op deze bron: Control – C / Control – V (zoals onze heilige schriften voorschrijven)

Dit is nou precies waar wij al bang voor waren.

Het historische moment dat de ongelovige Tim Kuik en zijn Internetcensuur Stichting BREIN de uitspraak zullen misbruiken om eigen rechter te spelen en naar eigen inzicht blokkades opleggen.

Eerst piepen voor de rechter als een calimero kuiken en dan tanden van een krokodil zonder ziel laten zien.

Wij Kopimisten zijn voor een vrije Informatie Samenleving zonder censuur waar iedereen vrij kan zijn om informatie te delen met elkaar zonder bang te moeten zijn voor vervolging of intimidatie door justitie.

Waar ook jij vrij kan zijn om je ongenoegen te kunnen uiten over een regering zonder dat je risico loopt om 3 dagen te worden opgesloten om je even op andere gedachten te brengen.

Zo is ook bij ons bekend hoe activiste Joke Kaviaar meerdere malen vanwege haar meningen op haar website http://www.jokekaviaar.nl door het Openbaar ministerie is gecensureerd en 3 dagen moest zitten voor verhoor(lees intimidatie)

Lijkt wel op room 101 Ministry of Love praktijken uit het boek 1984 van George Orwell (big brother)

Censuur van Internet gebeurd al op grotere schaal in Nederland dan men denkt niet alleen door stichting BREIN (die per jaar tientallen sites vernietigen omdat zij dat goed vinden)

Alleen je hoort er nauwelijks wat van. De impact van de Pirate Bay is groot en raakt iedereen. Maar de impact van censuur acties op individuele burgers valt nauwelijks op en toch gebeurd dit dagelijks in Nederland.

Zo wil de PVV, D66 en de SP het hebben van een nep-sociaal profiel account strafbaar stellen. Zodat je niet in staat meer bent om anoniem politieke uitingen te kunnen doen over Nederlandse politici.

Informatie Staat Nederland is helemaal niet zo vrij, de overheid doet er zelf ook van alles aan om je Internet rechten de kop in te drukken. Zo is de ACTA van kracht zo dadelijk, en hebben we al moeten inleveren met de wet op data-retentie.

Je privacy in dit land is niets meer waard dankzij de VVD, CDA PvdA, VVD, SP en andere inhumane onheilige politieke partijen.

#COPYME *Lucifer
https://www.kopimisme.org

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.