Gebedje voor een gevallen informatie strijder Erwin Vermeulen

Ow heilige stroom van informatie wij vragen om het volgende beschikbaar te stellen voor een gevallen Informatie Strijder Erwin Vermeulen van de Sea Shepherd.

Voldoende bandbreedte beschikbaar te houden om alle Japanse Ambassades te voorzien van snel Internet Toegang.

Alle sorteer machines van postdiensten wereldwijd voldoende rekenkracht beschikbaar te houden om post  naar Japanse Ambassades correct en snel te sorteren.

Alle telefonie systemen voor voldoende vrije lijnen zodat klacht telefoontjes naar de Ambassadeurs wereldwijd zonder wachtrijen doorkomen.

Wij verzoeken de routers om alle datapakketjes met klachten netjes op tijd bij de Ambassades af te leveren.

Wij verzoeken de e-mail servers om alle verzoeken voor Erwin Vermeulen zijn vrijlating aan de ambassadeurs door iedere mogelijke Spamfilter heen te loodsen.

Wij verzoeken de computer systemen van de Ambassadeurs om alle klacht e-mails met minstens 14 punten te vergroten in lettertype zodat dit goed leesbaar is.

Omdat Erwin Vermeulen een heilige strijder is in het voorzien van onze informatie maatschappij met informatieve documentatie omtrent de inhumane acties van sommige ongelovigen in het verre land Japan.

Wij bidden dat het land Japan berouw toont voor hun zonden en bij deze Erwin Vermeulen weer terug geven aan het Publieke Domein zodat hij weer goede daden kan verrichten voor deze vrije informatie samenleving.

En bidden voor dat Japan afscheid neemt van zijn inhumane daden met een gemeende Control Z en zichzelf kopieert naar de nieuwe informatie samenleving.

#COPYME

Did you like this? Share it: