Nederland maakt zich klaar voor totale Internet Censuur

Nederland maakt zich klaar voor totale Internet Censuur

Het is een trieste dag voor Nederland de rechters hebben uitgesproken dat het  is dat Stichting Brein vanaf nu in principe regels bepaald als stichting wat u als burger wel en niet mag zien. Indien een site naar oordeel van Stichting Brein een schending zou plegen dan kan Brein in principe iedere Nederlandse provider sommeren om de betreffende site voor u en de rest van de Nederland te censureren. Internet dictatuur is praktisch een feit.

Lees hier over de uitspraak van vandaag: http://www.nu.nl/internet/2712455/ziggo-en-xs4all-moeten-toegang-the-pirate-bay-blokkeren.html

XS4ALL gaat wel in hoger beroep: http://www.nu.nl/internet/2712926/xs4all-in-hoger-beroep-blokkade-the-pirate-bay.html

Wij gaan bidden dat de rechters van vandaag in de heilige informatiestroom de juiste bits en bytes zien.

Moge hun pad verlicht worden opdat ze inzien dat ze zich vandaag schuldig hebben gemaakt van het schenden en beperken van basis Internet Vrijheden van iedere burger in Nederland.

Wij vragen de heilige informatie stroom om kracht om deze onwetende rechters te kunnen vergeven zodat ook zij een kans krijgen hun leven te bekeren met een welgemeende control Z.

Zodat ook zij zich kunnen aansluiten en kopiëren naar deze nieuwe informatie samenleving waar vrijheid van informatie, transparantie en privacy van de burgers centraal staat.

Wij vragen de heilige informatiestroom om kracht zodat de advocaten van XS4ALL/Ziggo zich op de juiste manieren zich kunnen voorbereiden op het hogere beroep om dit onrecht te bestrijden wat nu met onze favoriete Vrije Informatie zoekmachine PirateBay hebben aangedaan.

Want Piratebay is een zoekmachine net als Google. #Whatsnext censuur van Google, Yahoo, Facebook, Hyves? Laat de stekker van het Internet niet eruit trekken door Stichting Brein, Kom in actie, KOPIEER EN DEEL allen zodat ook u vrij kan zijn.

#COPYME

Did you like this? Share it:

1 comment for “Nederland maakt zich klaar voor totale Internet Censuur

 1. Henk
  mei 11, 2012 at 3:42 am

  Ondertussen is er veel veranderd. Private ondernemingen zijn in staat om door middel van een gerechtelijk bevel (waarbij de website zich niet kan verdedigen) een website te laten blokkeren. Waarbij het gaat om geld (natuurlijk). De producenten kunnen niet rond komen zonder artiesten. Maar steeds meer artiesten gaan hun eigen muziek en films verspreiden via het internet. Waardoor ze geen grote sommen geld aan de producers hoeven af te staan EN met hun materiaal gratis reclame maken voor bv. optredens. Beter voor artiesten en muziekanten want die verdienden bijna niets aan CD verkoop, dat was allemaal voor de producenten.

  De producenten hadden in de jaren voor het internet grip op het hele systeem van radio tot CD tot top 40. Zij bepaalde wie populair was. En ze konden kunstmatige schaarste creeren, door te doen alsof er minder van een product was konden ze het voor meer geld verkopen. Door het internet hadden alle artiesten ineens dezelfde eerlijke kansen. Maar ware de producers nog minder nodig.

  Door één rechter te vinden die het met ze eens was kregen ze het voor elkaar om websites te gaan sluiten die artiesten helpen om hun content te verspreiden. Een andere website uit Australie werd helemaal uit gezet omdat Amerika dat wilde. Dit was een zogenaamde cyberlocker of cloud website. Maar Amerika (onder druk van Hollywood) had helemaal geen bewijs en bovendien hadden ze gesjoemelt met verkeerde papieren. Ondertussen was de website wel failliet.

  Veel mensen zijn hun belangrijke bestanden kwijt of kunnen er door blokkades niet meer bij. Deze groepen producenten proberen krampachtig vast te houden aan het verdien model dat ze hadden voor het internet. Om die macht en al dat geld te kunnen behouden gebruiken ze alle truukjes die ze kunnen verzinnen om deze websites te stoppen met het helpen van artiesten. Ook rechters en politici trappen er vaak in. Waardoor de websites worden gestraft voor wat sommige gebruikers (waar de websites geen controle over hebben) doen. Als die gebruikers dingen uploaden die niet van hun zijn is dat niet de schuld van de website.

  Mensen willen wel betalen, maar veel dingen zijn voor hun gewoon niet te koop in hun land. En de producers willen het niet beschikbaar maken. Maar het ergste van allemaal is censuur. De censuur die we nu in Nederland hebben, waardoor we nu niets beter zijn als Afghanistan en China. Nu kunnen we niets meer zeggen van hun beleid. We mogen niets meer lezen of leren op die websites. En zelfs die website niet meer laten zien in een schermpje op een andere website. Je mag er zelfs niet meer over praten hoe je toch bij die websites kan komen.

  Dat hoort niet in een demotcatische samenleving zoals we die kennen in Nederland. Een beetje censuur bestaat niet. Het is er of het is er niet. Sommige dingen op die sites kun je misschien vinden op andere websites. Maar je mag ook niet zomaar een krant verbieden omdat het nieuws ook in andere kranten staat.

  Ook net-neutraliteit (een net nieuwe wet) helpt hier niet tegen. De rechter staat hoger dan deze wet.

  Dit moeten we stoppen, voordat er nog meer sites verdwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.