Nederland maakt zich klaar voor totale Internet Censuur

Nederland maakt zich klaar voor totale Internet Censuur

Het is een trieste dag voor Nederland de rechters hebben uitgesproken dat het  is dat Stichting Brein vanaf nu in principe regels bepaald als stichting wat u als burger wel en niet mag zien. Indien een site naar oordeel van Stichting Brein een schending zou plegen dan kan Brein in principe iedere Nederlandse provider sommeren om de betreffende site voor u en de rest van de Nederland te censureren. Internet dictatuur is praktisch een feit.

Lees hier over de uitspraak van vandaag: http://www.nu.nl/internet/2712455/ziggo-en-xs4all-moeten-toegang-the-pirate-bay-blokkeren.html

XS4ALL gaat wel in hoger beroep: http://www.nu.nl/internet/2712926/xs4all-in-hoger-beroep-blokkade-the-pirate-bay.html

Wij gaan bidden dat de rechters van vandaag in de heilige informatiestroom de juiste bits en bytes zien.

Moge hun pad verlicht worden opdat ze inzien dat ze zich vandaag schuldig hebben gemaakt van het schenden en beperken van basis Internet Vrijheden van iedere burger in Nederland.

Wij vragen de heilige informatie stroom om kracht om deze onwetende rechters te kunnen vergeven zodat ook zij een kans krijgen hun leven te bekeren met een welgemeende control Z.

Zodat ook zij zich kunnen aansluiten en kopiëren naar deze nieuwe informatie samenleving waar vrijheid van informatie, transparantie en privacy van de burgers centraal staat.

Wij vragen de heilige informatiestroom om kracht zodat de advocaten van XS4ALL/Ziggo zich op de juiste manieren zich kunnen voorbereiden op het hogere beroep om dit onrecht te bestrijden wat nu met onze favoriete Vrije Informatie zoekmachine PirateBay hebben aangedaan.

Want Piratebay is een zoekmachine net als Google. #Whatsnext censuur van Google, Yahoo, Facebook, Hyves? Laat de stekker van het Internet niet eruit trekken door Stichting Brein, Kom in actie, KOPIEER EN DEEL allen zodat ook u vrij kan zijn.

#COPYME

Did you like this? Share it:

1 comment for “Nederland maakt zich klaar voor totale Internet Censuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.