Gebedje voor Joke Kaviaar strijder voor een betere informatie wereld

Gebedje voor Joke Kaviaar strijder voor een betere informatie wereld

Heilige stroom van informatie wij doen dit gebedje vandaag zodat alle datapakketjes richting www.jokekaviaar.nl veilig zullen arriveren zonder vertraging.

Zodat de Nederlandse samenleving kan meelezen op welke gruwelijke manieren censuur in Nederland door het Openbaar Ministerie kan worden toegepast in naam van de 2e kamer partijen VVD, CDA, PVV, PvdA, SP, D66, GroenLinks.

Want al deze partijen mijne mede kopimisten zijn helemaal niet zo heilig zoals zij zich voordoen. Deze politieke Partijen zijn voor Internetcensuur en intimidatie van burgers die voor hun rechten opkomen.

Zo zal de waarheid nu geschreven zijn in dit gebed mede Kopimisten,

  • partij VVD is voor Internetcensuur
  • partij CDA is voor Internetcensuur
  • partij PVV is voor Internetcensuur
  • partij PvdA is voor Internetcensuur
  • partij SP is voor Internetcensuur
  • partij D66 is voor Internetcensuur
  • GroenLinks is niet voor maar ook niet tegen.

Tot onze grote spijt hebben partijen PVV, SP en D66 enkele weken terug nog kamer vragen gesteld hoe ze juist meer Internetcensuur kunnen toepassen in Nederland op sociale profiel sites zoals Twitter, Facebook, Youtube enz.

In dit gebed laten wij aan Nederlandse Kopimisten weten dat er op Joke Kaviaars site te lezen is hoe zij als Nederlands staatsburger is geintimideerd door justitie en de huidige haagse politiek.

Zij wordt vervolgt door haar politieke meningen en wordt dermate lastig gevallen door Justitie en de overheid in de hoop dat ze het opgeeft of angstig weg kruipt in een serverkast.

Maar nee Mede Kopimisten Onze Joke zet zich strijdbaar op als een ware Kopimist zorgt ze voor meer Heilige Informatie op haar website. En laat ze de Haagse politiek zien, dat ze haar niet klein zullen krijgen met hun 3e wereld oorlogs intimidatie praktijken. Want Kopimisten, de 3e wereldoorlog is al gaande, de oorlog voor vrijheid van Informatie. Onze Vrijheid om zonder beperking onze meningen te kunnen uiten.

Wij bidden voor sterkte zodat Joke Kaviaar ook dit jaar  in alle gezondheid het Internet kan voorzien met vrije Informatie. Want dat is wat wij wensen een wereld waar iedereen ongeacht hun achtergrond vrij informatie kan uitwisselen zonder dat ze bang hoeven te zijn om door politie of justitie in hun eigen woning tegen de grond aan te worden gedrukt.

Informatie is Heilig. Internet vrijheid voor Iedereen zonder Censuur!

#COPYME *Lucifer

Did you like this? Share it:

1 comment for “Gebedje voor Joke Kaviaar strijder voor een betere informatie wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.