SOPA / PIPA Internetcensuur wet gaat mogelijk niet door

SOPA / PIPA wet gaat mogelijk niet door

Beste Kopimisten onze gebeden zijn gehoord, zoals het er nu naar uitziet is de politieke draagvlak voor de SOPA / PIPA Internetcensuur wetten  in de VS na de wereldwijde demonstratie van het Internet op 18 december weg.

De SOPA / PIPA wetgeving verliest politieke steun en zal mogelijk niet worden doorgevoerd. Gelukkig maar aangezien de VS uiterst belangrijk voor het Internet de .com en .org domein registrars zitten in de VS. Het risico bestond dat deze domeinen heel makkelijk prooi konden worden voor afsluiten op grond van deze nieuwe wetgeving.

Nu nog de Europese variant van de SOPA namelijk de ACTA die stiekem achter gesloten deuren door de Europese Overheden en dus ook door Nederland is aangenomen. De regering die we nu hebben is 100% pro Internetcensuur ook al zeggen ze van niet.

Straks als de ACTA actief is dan kunnen sites zoals de piratebay altijd nog worden afgesloten op Europees niveau. Geloof niet wat de zittende partijen in Den Haag je proberen te verkopen, als het aan hun ligt dan blijven harde waarheden voor altijd verborgen voor de bevolking en hebben zij juist controle over de heilige Informatie stromen.

#COPYME *Lucifer

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.