Megaupload down. The world war III, the battle on information has yet to begin

Beste kopimisten,

Vandaag hebben de goden zich afgewend van de wereld. Het duister is in onze wereld gekropen. De oorlogshoorn is geschald, en niet door ons. Vandaag hebben de onderdanen van de duisternis der informatie een aanval gepleegd op de ooit schone plaats Megaupload. Zonder genade hebben ze onze informatie van de wereld gewist.

Waar ooit grote databases stonden met alle informatie die ons hart toen en nu nog steeds begeerde, is nu nog slechts leegte. Een bloedende wond in onze informatiezee. De informatiezee die toch al steeds meer en meer wordt aangevallen door de duisternis der informatie. Dit is het zout op de al etterende wond.

Het net sluit zich rond onze vrijheid. De aanbidders der onwetendheid leiden de wereld een nieuwe duisternis in. Vandaag Megaupload, gister the Pirate Bay, morgen het ganse internet? Onze wereld is onder aanval, en waar hun leger aan lobbyisten en juristen falen, grijpen ze naar de wapens. De wapens die zelfs volgens  heilige informatie der grondwetten en mensenrechten verboden zijn.

Zoals ooit de bibliotheek van Alexandrië vernietigd werd, eerst per ongeluk door de Romeinen, toen door de christenen, en ten slotte de moslims, zijn het nu weer de dogmatische veroveraars van een nieuw imperium die informatie zelf tot hun vijand verklaren. Toen zoals nu, dulden ze niet dat er informatie is die niet onder hun controle ligt. Vele eeuwen later, nadat het monopolie van de christenen op de informatie verslagen was, is men lui geworden. We zijn niet voorbereid op de duisternis. Na 3 eeuwen verlichting, waarin de verspreiding van informatie veilig was, is het kwaad weder gekeerd. Een heilige oorlog wacht ons.

Een heilige oorlog kan niet beginnen zonder heiligschennis en martelaren, en deze zijn beide  geschied. Megaupload is vandaag onteert, en wij verklaren deze site dan ook heilig, opdat wij niet vergeten. Wij verklaren haar beheerders, nu geketend en in duisternis, martelaren. Eenieder die vecht tegen het kwaad verklaren wij heilig, en in het bijzonder de krijgers van Anonymous, de diplomaten van de piratenpartij en de spionnen die de kostbare geheimen van onze vijanden lekken.

Laat ieder zich verenigen tegen dienaren van het kwaad. Hef het Guy Fawkes masker, en schaart u bij het heilige Anon-legioen. Hijs de jolly rodger en wordt een piraat, en mocht u in de positie zijn om een boekje open te doen over onze vijanden, voel u dan niet bezwaard de weg naar Wikileaks te vinden. Hoewel de tijden duister zijn, is de oorlog pas net begonnen. En zoals dat gaat, de kwaden winnen de eerste slag bij verrassing. Maar wij zijn met meer, en wij hebben de tijd aan onze kant. Wij zullen triomferen, want wij hebben de informatie aan onze kant, en de heilige symbolen, ctrl-c, ctrl-v.

Links naar meer informatie:

Did you like this? Share it:

2 comments for “Megaupload down. The world war III, the battle on information has yet to begin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.