SP PVV D66 Gij zult Sociale Media Geen Internet Censuur Opleggen

SP/PVV/D66 Gij zult Sociale Media Geen Censuur Opleggen

Mede Kopimisten in dezelfde week dat Stichting Brein de rechtbank heeft weten te misleiden om China Censuur Praktijken naar Nederland te kopiëren.

Hebben de Politieke Partijen SP, PVV, D66 maar ook eens besloten om kamer vragen te stellen om Nep (fake) profielen op sociale media sites zoals facebook, hyves, twitter, youtube e.a. strafbaar te stellen. Met andere woorden het uitbreiden van reeds bestaande Internet Censuur wetgeving/jurispudentie.

In eerste instantie zou het alleen gaan om kwaadaardige nep profielen maar het gevaar is met iedere censuur wet dat deze naar willekeur kan worden ingezet om ook bijvoorbeeld alle nep accounts strafbaar te maken.

Dus ook nep accounts die je juist gebruikt om je privacy te beschermen.

Dus als jij straks voor je dochtertje van 10 een nep account aanmaakt ter bescherming van haar privacy zou je als zo’n wet doorgedrukt zou worden als ouder strafbaar zijn.

Aanleiding voor deze Chinese Censuur mentaliteit binnen de Haagse politiek is de satirische nep twitter account van onder andere de Minister President Mark Rutte. Die eerder vorige week onder dwang van het RVD(rijks voorlichtingsdienst) is laten censureren bij twitter.

Wij willen de wereld erop attenderen dat Internet profiel satire net als cabaret een vrije vorm van meningsuiting is. Dit moet ook anoniem kunnen zeker als het gaat om politieke satire. Zo is in Noord Korea het ten strengste verboden om Satire uit te spreken tegen de leiders.

Personen die een politieke functie bekleden gaan dan ook automatisch akkoord dat er heilige satirische informatie zal worden gemaakt over hun. Nederland was immers tot voor kort nog een vrije staat waar vrijheid van meningsuiting een groot goedje was. Helaas begint dit de laatste weken ernstig af te brokkelen.

Wij kopimisten aanhangers van de vrije heilige informatiestroom worden net zoals andere Nederlanders beetje bij beetje van onze vrijheden beroofd door ongelovigen die de heilige informatiestroom nog niet hebben gezien.

Wij betreuren dit heel erg want op deze manier zal het niet lang meer duren voordat wij onze kerk zullen moeten sluiten op laste van het feit dat wij op grond van de Nederlandse wet alleen bestaansrecht hebben als we geen wetten breken.Wij merken het wel, als de eerste Cease and Desist notice bij onze host binnen komt.

Op moment dat wij volledig zijn overgestapt in Nederland naar Chinese Internet Censuur en dat vrijheid van meningsuiting op het Internet niet meer bestaat maar in handen is gekomen van de overheid en organisaties zoals Stichting Brein. Dan zullen we helaas moeten onderduiken en ons geloof in het geheim moeten beoefenen in de veiligheid van heilige VPN tunnels.

Privacy door middel van een nep profiel of vrije meningsuiting in de vorm van satire zal strafbaar worden zal als het ligt aan de kamer leden van de SP (lekker communistisch) PVV (neo neo) en D66 (mislukte democraten). Apart is wel dat de PVV weer sterk tegen het censuur is van the Piratebay. Ze spreken zichzelf in die partij nogal wel vaak tegen.

Dus per definitie zal een vorm van kunst en het nastreven van privacy in Nederland strafbaar worden gemaakt door dit paardenmiddel Internet Censuur wat men in den Haag zou willen opleggen.

Wij Kopimisten zien wel in dat het misbruiken van een kunstvorm voor kwade bedoelingen fout is.

Informatiestromen mogen niet worden misbruikt voor het kwaad. Zo is het verspreiden van misleidend of vals nieuws door vele media absoluut een zonde. ANP/AFP/AP zijn helden in het verspreiden van valse informatie.

Maar indien een sociale media nep profiel maatschappelijk constructief bijdraagt moet dit gewoon kunnen.

Een algemeen verbod op dit fenomeen in de vorm van een algemeen Internet Censuur is dan ook uit den boze.

Zo is in het verleden Victoria Koblenko ook meerdere malen het slachtoffer geweest van Hyves nep profielen. Zij ging er tenminste nog met humor mee om. Als je vanuit nature een zuiver persoon bent heb je van de sociale media niets te vrezen.

Qua politici betreft, die hebben inderdaad wat te vrezen aangezien het al is gebleken dat ze vaker en vaker verkeerde informatie onwaardige besluiten nemen. Informatie stromen belemmeren, misinformatie uitdragen enz. Dus het zal wel voorkomen dat er satire van hun zal verschijnen als vorm van protest.

Nogmaals wij zijn niet voor het gebruik van een nep profielen om kwaad aan te richten. Satire zou moeten kunnen maar, het account moet ook wel enigszins te onderscheiden zijn van de echte. Extra wetten voor Internet Censuur zijn dus onheilig!

Bronnen:

#COPYME *Lucifer

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.