Tim Kuik’s visie over Internet Censuur een stapje verder naar globale Internet Censuur

Tim Kuik’s visie over Internet Censuur een stapje verder naar globale Internet Censuur

Tim Kuik van Stichting BREIN het meester brein achter het nieuwe Internet Netwerk in Nederland genaamd FilterNet (aka BreinNet) (Internet plus Internet Censuur door Stichting BREIN) volgens zijn visie is dit een upgrade van ons huidige Internet voorziening in Nederland.

Tim Kuik is van mening dat wij als burgers geen recht hebben om sites te bekijken waar er zich materiaal kan bevinden waarop copyright berust. Dit bepaald hij en zijn clubje van pro-censuur bestuurders van FilterNet.

Het gevaar van dit soort onheilige acties? Democratie en vrijheid van meningsuiting tot nu toe een groot goedje in democratische samenlevingen komen direct op het spel te staan. Zo is de Pirate Bay misschien wel een bron van werken waarop copyright berust. Maar het is ook een vrij platform waar je vrije meningen van personen of instanties kan vinden.

Het is de grootste bron van ongecensureerde informatie van de wereld. Een bron wat net zo belangrijk is als sociale media sites. Een bron wat revoluties kan vormen of kan breken.

Het is dan vaak ook in de beste interesse van zittende politieke partijen dat dit soort censuur zal worden toegepast.

Geloof zeker niet in het SP, PVV, D66 ook al lijken ze pro Pirate Bay te zijn met hun zogenaamde kamer vragen omtrent censuur. In diezelfde week stelden ze namelijk ook kamer vragen over hoe ze censuur op sociale media sites kunnen toepassen! Dachten jullie zeker dat wij dat niet zouden spotten? Wij zijn informatie!

Wees welkom in een Informatie Samenleving, met beperkte rechten dankzij Stichting BREIN en de huidige politici die het voor het zeggen hebben in de 2e kamer. Daarvoor heeft u gekozen! oeps foutje? of kiest u volgende keer voor het inleveren van nog meer rechten? Sta stil denk na en maak je eigen agenda, laat je niet langer misleiden door corrupte informatie stromen.

Waarom is Internet Vrijheid zo belangrijk en waarom staan de belangen van de entertainment industrie niet in verhouding met wat wij aan vrijheden nu hebben ingeleverd? Zie dan het volgend filmpje

#COPYME *Lucifer

PROTECT IP / SOPA Breaks The Internet from Fight for the Future on Vimeo.

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.