Kopimi heeft op de ACTA demonstratie op de DAM communicatie verbeteringen aangebracht

Kopimi heeft op de ACTA demonstratie op de DAM communicatie verbeteringen aangebracht

De priesteres achte de manier van communiceren met die 2 kleine mini-megafoons niet effectief genoeg. De ACTA demonstratiegroep was namelijk al zo groot dat een groot gedeelte van de groep de speeches niet kon volgen.

De geleende draagbare draadloze megafoon installatie van de Kopimi Kerk is toen overhandigd aan Samir Allioui (met paarse vlag om) van de Piratenpartij zodat hij eerlijk de aanwezige demonstranten aan het woord kon laten. En op deze manier kon iedereen zijn vrijheid van meningsuiting zo vrij en effectief mogelijk beoefenen.

En zo ging op 11 januari 2012 iedereen die zich betrokken voelden: Anonymous (iedereen is anonymous, anonymous is een idee) Kopimisten, Spanjaarden, Ieren, Engelsen, Piraten, zelfs enkele XS4ALL(ers) in demonstratie tegen de ACTA op de Dam in Amsterdam, en later ook in het spontane ACTA loop door de stad heen.

Wat eigenlijk niet mocht, maar zo mag die hele ACTA verdrag ook niet. Politie liet het toe want je gaat mensen niet tegenhouden te demonstreren tegen een zaak waarvan overduidelijk iedereen de dupe van zal zijn ook de politie zelf. Power to the People zouden we dan zeggen.

Hier een foto van Samir in actie met het bieden van hulp aan demonstranten om vrij te kunnen spreken. Lucifer staat ook op dit plaatje met de Kopimi Yin/Yang symbool op een bordje hij had overigens ook een hele grote piratenvlag op zijn rug.

Samir Allioui tijdens de ACTA demonstratie op Amsterdam

Dank Samir, je hebt een echt een prachtige bijdrage geleverd om mensen het woord te laten doen.

#COPYME *Lucifer

PS. Hieronder een filmpje van het voor en na upgrade van de communicatie middelen.

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.