The right to copy – copyright

The right to copy – copyright

Het recht om te kopieren als Kopimist staat als paal boven water. Maar helaas deelt de Nederlandse maatschappij met name de huidige 2e kamerleden dit fundamentele recht niet als pilaar binnen deze religie.

Zo is weer gebleken in de uitspraak tegen de Piratenpartij  op 10 mei 2012 waarbij de piratenpartij wordt gesommeerd om direct te staken met het leveren van de proxy diensten. Dus een verdere uitbreiding van de nieuwe internetcensuur jurispudentie door internetcensuur Stichting BREIN.

Piratebay proxy http://tpb.piratenpartij.nl en http://thepiratebay.se.proxy.piratenpartij.nl zijn dus vanaf nu ook onderhevig aan de landelijke draconische censuur praktijken.

De gezamelijke partijen in de 2e kamer hebben in samenwerking met Stichting BREIN dit ondersteund of het laten gebeuren zonder er een punt van te maken. Tot zover de garanties op een open vrije informatie samenleving.

Het is geen wonder dat we met de huidige mentaliteit onze sociale voorzieningen onnodig duur maken. Onderwijs, Gezondheidszorg, News & Media, e.a. zouden goedkoper kunnen als men collectief overstapt naar de open source mentaliteit.

Een gemeenschap waarbij goede kwaliteitsbijdragen aan de gemeenschap op een eerlijke manier worden beloond.

Het zal niet lang meer duren voordat stichting BREIN opsporingsbevoegdheden krijgt waarbij ze ook onze Kopimi kerkdiensten en biechtgeheim mogen aftappen.

Het uitwisselen van informatie tussen Kopimi kerkgangers zal moeten kunnen zonder tussenkomst van externe instanties zoals Stichting BREIN.

In de tussentijd, kan er via een beveiligde VPN worden gecommuniceerd met de priesteres, mocht er hiertoe behoefte voor zijn.

#COPYME *Lucifer

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.