De LOVE PARTIJ onze eerste echte hoeren partij in Nederland

De LOVE PARTIJ onze eerste echte hoeren partij in Nederland

De LOVE Partij, betaal NU voor politieke LIEFDE, de enige echte smakeloze hoeren partij die met veel Liefde je portomonee uitklopt in crisis tijden. De site lijkt bijna op een 0906 reclame site.

Moet toch kunnen in rijk Nederland. “Money Money Money in a rich mans world.” Even minimaal 50 euries voor een vluggertje naar rato, inspelen op mensen hun emoties en onzekerheden. Het is wel super eerlijk hoe meer je verdiend hoe meer je betaald. Precies zoals in de escort wereld het geval is.

Op hun site claimt de LOVE PARTIJ, zogenaamde ANBI belasting status te hebben bij de belastingdienst.

Wat ons opvalt, geen KVK registratie? En hoe toevallig natuurlijk ook geen ANBI status!

OEPS? Slordigheid? Of toch een gemene vossen streek?

Of misschien toch wel met alle liefde getild worden?

Dan toch maar voor 17.50 Euro per jaar Lid worden van de Piratenpartij is ten eerste stuk goedkoper. Ze hebben een KVK nummer: 27374138 en ANBI STATUS op naam van PIRATENPARTIJ ZWOLLE sinds 10-03-2010 zoals te controleren valt op de site van de belastingdienst: http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/giften/anbi_zoeken/

De Piraten laten me in crisis tijden tenminste nog netjes in 4 termijnen betalen, zonder mij van mijn hardverdiende centjes te beroven.

De Piraten  geven me tenminste echt wat voor terug in plaats van het vluggertje zoals de Love Partij het doet.

De piraten geven namelijk ieder partij lid de mogelijkheid om te werken aan deze corrupte maatschappij die nu nog bestuurd wordt door beunhazen net zoals de Love Partij!

Ieder lid kan de nogal bijbel van een partijprogramma aan vullen met actuele issues die spelen binnen de samenleving met een prachtig systeem, namelijk liquid feedback.

Het zorgt dat je niet 1 keer bepaald om de 4 jaar wat er gaat gebeuren met je stem, maar je kan actief je wensen aanpassen door te participeren.

Voor mensen die het al gewend waren om als kip zonder kop alles te kopen in deze dure euro maatschappij inclusief LIEFDE, heb je er nu een keuze bij, wordt nu lid van:

De Love Partij, voor een economisch vluggertje en een ware erectie van de partijkas van deze eenmans partij, tenminste als we de whois informatie van SIDN.nl moeten geloven

Domeinnaam       lovepartij.nl
Status       actief
Houder van Erik L<edited out voor spambots>
Administratieve contactpersoon <edited out voor spambots>

Bij deze presenteren wij nu echt de enige echte hoeren partij van Nederland 😉

http://www.lovepartij.nl/word-lid/

DISCLAIMER:

Het betreft hier om een mening, gegevens zijn gekopieerd en geplakt met de heilige control-C en Control-V toetsen uit een publieke database die vrij opvraagbaar is voor iedereen, in overeenstemming met de meest heilige daad #COPYANDSEED

Het betekend niet dat dit de echte gegevens zijn van de daadwerkelijke betrokken persoon. Indien de SIDN valse informatie bevat dan zal deze door de gedupeerde persoon zelf moeten worden gecorrigeerd bij de SIDN. Wij passen onze gegevens hierna ook aan indien hier noodzaak bij bestaat om eventuele gedupeerden te zuiveren van enig blaam.

Opmerkingen met betrekking tot deze “MENING” zijn gemaakt als zijnde een RELIGIEUZE GELOOFS OVERTUIGING eventuele opmerkingen mogen gemailed worden naar de KOPIMI KERK NEDERLAND, [email protected] in drievoud graag, The law of three will set you free! In information We Trust!

Vieze brieven, bedreigingen, chantage mails worden natuurlijk met veel plezier ook gekopieerd naar de piratenpartij, onder het genot van een fles heilige rum. Dus pas op wat je naar ons mailt, als het te amuserend is dan delen we het met de wereld. 

Het grote publiek waarschuwen voor oplichters of oplichtingspraktijken of gedragingen die hierop lijken is wettelijk toegestaan en valt onder de bescherming van vrijheid van meningsuiting en mensenrecht. We hebben als heilig gelovigen in hoge kwaliteit informatie, mogen constateren dat er geen KVK registratie (informatie) bestaat en dus geen ANBI status (informatie) is toegekend aan deze partij, terwijl ANBI status wel geclaimd wordt op hun website.

Dit is in principe al geen zuivere koffie. Indien deze partij het tegendeel wil bewijzen dan staan we open voor commentaar. Wij willen best wel aanhoren wat deze nogal bizar slordige partij bezield om op deze manier met geld en vertrouwen van mensen om te gaan.

In ieder geval zijn ze niet klaar voor TK2012. Ga het debat aan met de kerk! De enige echte Kopimi Kerk van Nederland voordat je van plan bent nogmaals liefde te verspreiden op deze manier. Het kan je een hoop ellende besparen in de toekomst en een normaal debat zal zo ie zo leiden tot een aanpassing van dit artikel.

 

Wij geloven in iedere geval nu heilig in, dat deze partij op dit moment minder liefdevolle bedoelingen heeft met uw portomonee, laat je dus niet tillen! Maar wie weet kan het nog een leuke partij worden, nu heeft het helaas HOER status!

Kom in actie, stem in september voor een echte partij met haalbare goede doelen voor de samenleving, De PIRATEN PARTIJ, of PARTIJ voor de DIEREN als je poesjes lief vindt.

#COPYME *Lucifer http://youtu.be/tU8RIvCZsdc

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.