De geschiedenis van de Duivel – forensisch DNA onderzoek de nieuwe heksenjacht

De geschiedenis van de Duivel

forensisch DNA onderzoek de nieuwe heksenjacht

Hier een aparte documentaire over de duivel, het gaat eigenlijk over hoe de mensheid over de jaren heen van politiek doelwit is veranderd om macht te kunnen blijven uitoefenen op het volk.

Wij zijn in 2000 jaar niets veranderd we moeten en zullen altijd blindelings in oorlogen vechten tegen het “slechte” omdat we leiders ons laten regeren met angst als hulpmiddel.

http://youtu.be/a5mYFJ4irxM

We hebben voor 11 september 2001 prima zonder extra privacy schendende overheidspraktijken kunnen leven, maar nu kunnen we opeens niet meer zonder?

Het moet nu in Nederland sinds april 2012 zelfs verder uitgebereid worden, waarom? Als het aan de minister van justitie ligt is een verplichte DNA registratie van het volk de volgende stap om zo potentiele terroristen en criminelen te kunnen veroordelen.

Het ging al aardig deze kant op aangezien veroordelden voor een misdrijf al verplicht wangslijmvlies moeten afdragen. Ook minderjarigen zijn verplicht DNA-celmateriaal af te staan. Zij kunnen geen bezwaar maken tegen de afname van DNA!

DNA onderzoek werd alleen bij zwaardere misdrijven toegepast, maar dit is uitgebreid naar andere, minder zware misdrijven. DNA wordt ook minder snel vernietigd in de nieuwe plannen van Teeven. DNA materiaal wordt 20 jaar bewaard. Ook als een verdachte wordt vrijgesproken, blijft het DNA materiaal bewaard.

Er kan dus nu al met de huidige DNA-databank sporen worden gematcht naar een familielid van een ex-gedetinineerde dit is een duidelijk  een

 “privacy violation by proxy

De grootschallige opsporing met vrijwillig verkregen DNA materiaal in de moordzaak van Marianne Vaatstra is een grote privacy faal. De verdachte is via deze DNA heksenjacht al neergezet en publiekelijk veroordeeld als dader zonder rechtszitting.

Het doel was dat de verdachte opgespoord zou worden op basis van verwantschapsonderzoek via een onschuldig familielid die wel DNA materiaal zou afstaan.

Verwantschapsonderzoek dat gebruikelijk is bij identificatie van rampslachtoffers en biologische ouders, schijnt toevallig genoeg sinds april 2012 wettelijk toegepast te mogen worden voor strafrechtelijke opsporing.

Problemen met dit soort denkwijzen zijn ook in andere landen aan de orde geweest o.a. de VS. lees dus ook: http://www.alternet.org/story/19234/dna_fingerprinting_trend_threatens_genetic_privacy

VS is het land waar ze heel duidelijk zijn over je rechten als burger en de klemtoon leggen in een strafonderzoek dat je niet tegen politieagenten hoeft te spreken.

En je altijd mag beroepen op je zwijgrecht en al zeker als je onschuldig bent. Hier in Nederland heb je dit recht ook, maar het komt vaak genoeg voor dat je niet tijdig op je rechten wordt gewezen als je wordt aangehouden.

Volgens het Kopimi geloof is DNA materiaal heilig, het afstaan van een kopie van je heilige genetische materiaal aan een overheids instantie en zo de privacy van jezelf en familie te schenden is een onheilige daad.

Je heilige DNA mag alleen worden uitgewisseld in de heilige daad van copy-remixen, lees “kindjes maken” en eventueel onderzoek naar ziektes waar je privacy gewaarborgd is.

De moderne heksenjacht anno 2012 is geopend in Nederland. Zwijgzame verdachten worden vanaf nu schuldig gevonden door DNA van je familie tenzij je het tegendeel kan bewijzen.

#COPYME *Lucifer

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.