Verboden vrij te denken of meningen te vormen – Joke Kaviaar

Verboden vrij te denken of meningen te vormen

Joke Kaviaar

Je ongezouten mening geven over het wanbeleid van de Nederlandse overheid is per definitie dus verboden.

De nationale recherche zal het je in ieder geval heel moeilijk maken. Is je mening te kritisch dan zullen ze zonder meer je s’nachts even uit bed kommen rukken, in handboeien afvoeren en 3 dagen vasthouden zonder echte reden.

Hierna met  valse aantijgingen de media spinnen om je zo in een zwart daglicht te plaatsen. Want natuurlijk de rechters lezen ook het nieuws. Hierna is het vrij spel om een officiele aanklacht tegen je in te dienen voor het opruien van het volk of misschien zelfs terrorisme. En natuurlijk een gevangenisstraf eisen van minimaal 6 maanden.

Het spinnen van de media komt vaker voor dan je denkt, zo heeft de Haagse Politie de media omtrent het doodschieten van de 17 jarige onschuldige Rishi in november 2012 op holland spoor ook bewerkt.

Zo hebben ze het hele land laten geloven dat Rishi een zware crimineel zou zijn.

Ten eerste was dit niet waar.

Ten tweede is het publieke hierdoor handig genoeg de andere kant gaan kijken. Terwijl men zich eigenlijk had moeten focussen dat de haagse politie zonder enige reden een onschuldige minderjarige buitenlander moedwillig heeft dood geschoten omdat hij leek op een buitenlander.

De haat tegen buitenlanders en asielzoekers, begint enge vormen aan te nemen in Nederland. Je hoeft er maar een beetje buitenlands uit te zien of je wordt al bij voorbaat doodgeschoten als ze even de kans krijgen.

Buitenlanders verdedigen tegen dit soort racistisch wanbeleid moet je *niet* wagen, je zal worden vervolgt als je het waagt om het schoonmaak beleid van de overheid (lees PVV en VVD) dwars te zitten.

Dit kan dus allemaal in Nederland op moment dat jij je gedachten vrij probeert te delen met de rest van de wereld.

Helaas is het  dus nu verboden om hier in Nederland nog vrij te denken. Tenzij je het risico wenst te lopen zoals Joke Kaviaar heeft gedaan om de “thought police” op je dak te krijgen.

Free Joke Kaviaar!

#COPYME *Lucifer

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.