Klokkenluider Bradley Manning krijgt 35 jaar cel

Klokkenluider Bradley Manning krijgt 35 jaar cel

nope, no freedom for bradley manning

nope, no freedom for Bradley Manning

Klokkenluider Bradley Manning is door een militaire rechtbank in de Verenigde Staten veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf. Deze straf krijgt hij voor het lekken van honderdduizenden geheime documenten naar WikiLeaks.

Deze onterechte straf is uitgesproken ondanks dat Obama tijdens zijn verkiezingsprogramma een betere bescherming van klokkenluiders had beloofd. Dit is nog na te lezen via http://change.gov/agenda/ethics_agenda/

#copyme

bronnen:

Did you like this? Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.